Sort Sol

Musik & Kultur – skriverier fra den store scene!

Menu

Om sommeren handler det om festivaller

Når man først begynder at kunne se blomsterne komme frem og begynder at kunne mærke varmen i kinderne så kan det være, at mange ser frem til sol og sommer, men mange andre tænker primært på, at det betyder, at der snart er mange festivaller at nyde de næste måneder.

Noget, som i den grad kendetegner sommer, er festivaller, eller sådan er det i hvert fald for mange. Der er nogle, som nærmest er vokset op med at hver sommer betyder, at man skal på festivaller landet og verden rundt. Der er nogle, som måske har haft forældre, som hvert år har prioriteret festivaller fremfor så mange andre slags ferier. Og disse forældre har formentligt taget deres børn med til forskellige festivaller. Og dette har måske for nogles vedkommende været noget, som har betydet, at man har været på en slags camping.

For det med festivaller handler på mange måder om camping. Faktisk er der mange, som primært tager til festivaller for at få campingfølelsen og for at føle sig tætte med hinanden. Der er endda nogle, som slet ikke tager andre steder hen end på selve campingpladsen fordi, at det er det, som de faktisk foretrækker ved festivaller.

På festivaller slipper man sjælen fri

Når man kommer til festivaller, så er det som om, at man slipper sjælen fuldstændigt fri og man bliver en helt anden. Eller faktisk bliver man måske snarere en selv end man rent faktisk bliver en anden. For når hverdagen fylder meget sker der måske ikke så meget med hverken hovedet eller sjælen, og det kan være fordi, at det hele handler om rutine og det samme og hverdagens trommerum. Men når man kommer til festivaller, så er det som om, at man med musikkens toner og græsset og teltene bliver skøn.

Det gode ved festivaller er, at man er sammen med mange andre mennesker kan gøre hvad man vil og det er som om, at de andre regler, som er gældende i det almindelige liv bliver sat ud af spil for en stund. For eksempel kan man gå rundt med fedtet hår uden, at det er nogen, som vil sige noget til. For der er så få badeværelser på festivaller, at man ikke kan gå derhen hele tiden. Desuden er det også som om, at ingen går op i det tøj de har på, men det er til gengæld noget, som alle har til fælles.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *