Sort Sol

Musik & Kultur – skriverier fra den store scene!

Menu

Et nyt år med flere koncerter med venner

Hvis der er noget, som alle gør så snart, at året er et nyt efter nytår så er det at finde forskellige nytårsforsætter. Det er som om, at det er en stor del af hele nytårsaften faktisk bare handler om at lave forskellige nytårsforsætter og efterfølgende, og måske endda samme aften at bryde dem. Men det du kan gøre er at lave et nytårsforsæt, som er at du skal til flere koncerter.

Hvis der er noget, som alle kan lide er det at komme til koncerter, selvom det er meget forskelligt hvilken type koncerter kan lide at tage til. Der er for eksempel nogle, som kan lide at gå til forskellige klassiske koncerter og samtidigt er der andre, som er mere til koncerter med for eksempel punk musik eller heavy metal musik. Det kommer simpelthen an på præferencer hvad man er til, og uanset hvad kan man gøre det til et godt nytårsforsæt, at man slet og ret vil tage til mange flere koncerter i det år, som kommer.

Hvis man vil være helt sikker på, at man så rent faktisk tager til de koncerter, som man siger, at man vil tage til så kan man allerede inden nytårsskiftet begynder at købe billetter til alle de koncerter, som man har tænkt sig at tage til. Man kan gå en på blot én hjemmeside og her kan man ellers så bare finde så mange billetter, at man næsten kan have billetter til hver uge det næste år.

Find billet til koncerter hver uge

Gør det, at du også spørger om ikke dine venner vil være med til at gå til koncerter for det kan være, at det kan være en måde, hvorpå I kan komme tættere på hinanden. Det kan også være en måde, hvorpå I kan få gjort noget ved jeres fælles interesser. For måske er det, at du kan lide at gå til én bestemt koncert med din søster, fordi, at I for mange år siden var til en koncert med præcis denne kunstner. Desuden kan det være, at du har et band, som din ven også kan lide, og I kan så se om ikke der er nogle koncerter næste år, som I sammen kan gå til.

Og det vil således være et dejligt år, som du kan se frem til. For du kan vide, at du skal til så mange koncerter, at det hele nok skal blive godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *