Sort Sol

Musik & Kultur – skriverier fra den store scene!

Menu

En dab radio, der passer til alle

Musik er noget, der har stor indflydelse på langt de flestes hverdag. Man streamer det måske på en eller anden måde, hører det fra sin musikafspiller, afspiller det fra en CD ellers hører man det muligvis fra radioen. Langt de fleste vælger at høre på musik på en måde, hvor de selv har styr på, hvad de hører. Det er dog ikke altid, at det er særlig billigt. Det kræver for det meste et abonnement, der giver adgang til en del musik. Det er dog ikke altid, at den valgte tjeneste har al musik eller kan gemmes, når man ikke har internet. Det kan generelt bare være meget dyrt, hvis man vælger at benytte tjenesten over flere år. Det er en udgift, der meget nemt kan komme over 1000 kroner hvert år. For den slags penge, kunne man nok have fundet en bedre løsning. En løsning som mange vælger, det er at købe en DAB radio.

Mange tænker nok, at det er et meget stort spring fra musiktjeneste til en radio. Når man går fra en musiktjeneste, der har utroligt meget musik til en radio, der kun kan spille radiokanaler, så kan man nok føle sig en smule snydt. Det er der dog intet behov for, da en radio kan være fremragende for langt de flestes behov. I stedet for at gå ud og bruge en hel masse penge hver måned, for at man får adgang til en hel del musik, som man alligevel ikke hører så meget, så kan man investere i en radio. Hvis man vælger en radio, så kan man få en forandring i hverdagen. I stedet for at lytte til de samme 30 sange, så kan man høre de nyeste sange samt gamle klassikere og alt det ind i mellem. Udover en hel del musik, så får man også fornøjelsen af en masse forskellige radioprogrammer.

Den rigtige dab radio

Mange kan i starten virke meget skeptiske overfor idéen af at skulle skifte til en dab radio, men det kan for mange være meget befriende. Man skal ikke længere tænke på at hele tiden skal finde sange til alting. I stedet for kan man bare tænde for radioen og så har man sin helt egen DJ. Radioprogrammerne er også en meget stor fordel, da det kan tilbyde alt fra ny viden til bare generel god underholdning. Men uanset hvilken slags man ønsker, så kan man nemt finde et program, der passer til lige præcis det, man ønsker.

Når man skal til at vælge, hvilken slags dab radio man ønsker, så er det ikke altid lige til. Det kan være en svær beslutning, da der er en række forskellige muligheder. Umiddelbart er det ikke bare at tage den billigste og komme videre. Der kan være forskellige funktioner, hvis man vælger en til en lidt højere pris. Hvis man går efter noget, der er en smule dyrere, så vil kvaliteten også være lidt bedre. Det er også muligt af få en plus model, som både indeholder de normale dab radio funktioner, men også gør det muligt at benytte sig af musikstreaming.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *